Succes is niet alleen maar Geld !

Ik ken zoveel mensen die denken dat als je een dikke auto rijdt, een duur horloge bezit en een bankrekening met een paar miljoen, dat je dan succesvol bent. Nou dat is dus komplete bullshit ! Want wat heb je daaraan als je geen vrienden hebt, geen partner, geen leuke baan, maar wel een hoop geld. Niet veel !


Ik wil daarmee niet zeggen dat geld geen teken voor een succesvol en leuk leven is, maar ik wil daarmee zeggen dat geld maar een gedeelte van succes uitmaakt. Want zijn we eens eerlijk. Als je superleuke vrienden, een fantastische partner en de leukste baan van de hele wereld hebt, maar geen cent over, nou dan is dat geloof ik ook geen leuk leven. Denk der aan dat als je besloten hebt een succesvol leven te leiden dat je je niet 24/7 op je werk stort en de rest ignoreert. Want dat gaat zowat van fout.

En denk er niet eens over na een baan te beginnen die je niet leuk vindt, puur voor het geld. Dat hou je namelijk een paar jaar vol, todat je gefrustreerd in een burnout zit. Daarom zoek een baan die bij je past en waar je je voorstellen kunt er de rest van je leven te werken. Want denk deraan, je werkt om te leven en je leeft niet om te werken.


Maar hoe kan men eigenlijk succes  meten ? Makkelijk gezegd: niet ! Hoe wil je dat doen ? Voor een zakenman is succes bijvoorbeeld een afgesloten deal met een hoop geld, maar voor een moeder is succes bijvoorbeeld als haar kind welbehoed opgroeien kan. Dus men kan succes niet wegen, niet meten etc. Maar jij kan wel op je gevoelens horen en kijken of jij tevreden bent met je prestaties en of jij het gevoel hebt dat je je doel steeds dichterbijkomt.

Ik wens je veel succes (en geld 😜).

Jouw, Mr.Netherland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s