Rotdagen zijn normaal !

Soms heb je gewooon een dag waar je echt niks lukt. Echt helemaal niks. Je bent gewoon de hele dag slecht gehumeurd en je zit alleen maar te mopperen. Maar hoe komen deze dagen toestande ? En is zoiets รผberhaupt normaal ? Nou ik kan je alvast geruststellen. Dit is absoluut normaal en is meestal gewoon de volgende dag weer weg. Maar hoe komt zo een rotdag toestande ? Nou daar zijn veel redenen voor.

Bijvoorbeeld schlechte slaap, teveel stress of een conflict. Maar dat heeft iedereen wel eens en zoals ik al zei, zulke dagen gaan ook voorbij, dus geef niet op. Probeer gewoon het beste van deze dag te maken. Je moet zeker niet zoveel bereiken, als op een normale dag. Al haal je vandaag helemaal niks, dat maakt niet uit. Probeer gewoon deze dag te overleven (Zal je wel lukken :D).

probeer gewoon deze dag te overleven !

En hier nog een paar dingen die je vooral NIET moet doen op een rotdag.

Numero uno: Grote beslissingen maken ! Waag het niet om grote beslissingen op een rotdag te maken. Laat het alsjeblieft zitten, je zult er alleen maar spijt van krijgen.

Numero dos: Vergelijken ! Ook dat helpt echt geen reet tegen een rotbui ! Als je uit rottigheid je social media checkt, om te kijken wie der allemaal een ach zo leuk leven lijdt, zul je je daarnaa alleen maar rottiger voelen. Want ook die mensen die op instagram zo doen alsof ze een perfect leven hebben, hebben ook soms een rotbui. Alleen maken ze daar geen fotos/videos over ๐Ÿ˜‰.

Numero tres: Met je gevoel identificeren ! Ook dat is een heel erg grote fout die veel mensen maken tijdens een rotdag. Ook al ben je op die ene dag alleen maar depressief, dan betekent dat niet dat je voor altijd depressief bent. Gevoelens veranderen zich zo snel, dus identificeer je niet met je gevoel !

En nu vertel ik je drie manieren om je bui METEEN te laten opvrolijken.

Numero uno: Wees dankbaar ! Klinkt makkelijk en dat is het ook ! Denk gewoon eens even over je leven na en kijk wat je berijkt hebt of bezit. Mischien heb je een superleuke partner of een mooie woning of een leuke hond. Of zelfs alledrie tegelijk ! Maar ook kleine dingen zoals, zonnestralen zijn dingen om dankbaar voor te zijn. Dus als je weer eens een rotbui hebt, dan wees gewoon eens dankbaar. Btw. ook handig als je geen rotbui hebt ๐Ÿ˜œ

Numero dos: Wees je bewust dat deze rotdag overgaat ! Het is heel belangrijk om dit te weten. Want na elke regenbui schijnt weer de zon ! Vergeet dat niet !

Numeru tres: Zoek de redenen op waarom je een rotdag hebt ! Schrijf deze dan op, zodat je afstand van deze kan nemen om je daarna beter te kunnen voelen.

Dit was het voor vandaag, kijk ook graag op mijn instagram, twitter en youtube account voorbij, voor meer informatie over persoonlijkheidsontwikkeling.

Jullie, Mr.Netherland ๐Ÿ˜Ž

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s