De beste boeken/films voor succes!

Vandaag stel ik je de beste boeken/films voor succes voor. Alle boeken/films die ik jullie hier adviseer, heb ik zelf ook echt gelezen/gekeken. Bovendien word ik ook niet betaalt voor een boek-/filmreview. Laten we met de boeken beginnen.

Numero uno: Rich Dad, Poor Dad: In dit boek vertelt robert kiyoski hoe hij met twee verschillende vaders opgroeit. Zijn Rich Dad en zijn poor dad. Hij besluit de adviesen van zijn rich dad te volgen en dit blijkt achteraf een goede keuze.

Numero dos: Think and Grow Rich: Napoleon Hill heeft meer dan 20 jaar van zijn leven verbracht aan het bestuderen van succesvolle mensen. Dit boek is een klassieker op het gebied van persoonlijkheidsontwikkeling en succes.

Numero tres: Elon Musk Biografie: Iedereen kent Paypal en Tesla, maar de persoon die derachterzit is vrijwel onbekend. Ashlee Vance heeft Elon musk uit verschillende perspektieven geinterviewd, waardoor een volledig beeld over elon musk te voorschijn komt.

elon musk biografie

En nu gaan we het over de films hebben.

Numero uno: The bucket list: De grote zakenman Edward en de monteur Carter ontmoeten elkaar toevallig in het ziekenhuis en besluiten om vlak voor hun overlijden opnieuw te leven. Ze werken samen om een lijst te maken van alle dingen die ze altijd al wilden doen.

the bucket list

Numero dos: The Wolf of Wall Street: Begin 20 richt de effectenmakelaar Jordan Belfort zijn eigen bedrijf op, dat al snel een enorm succes wordt. Hij wordt een multi-miljonair en een ster op de New York Stock Exchange, die iedereen ‘Wolf of Wall Street’ noemt.

the wolf of wall street

Numero tres: Intouchables: Philippe is dan wel rijk en intelligent, maar hij heeft wel hulp nodig in het dagelijks leven omdat hij vanaf de nek af aan verlamd is. Wanneer hij een nieuwe verzorger inhuurt, besluit hij zijn vrienden en vertrouwelingen te laten schrikken door de jonge zwarte driss die net uit de gevangenis is vrijgelaten te kiezen.

Intouchables

Dit was het voor vandaag, ik hoop jullie een beetje inspireert en nieuwe lees-/kijktips gegeven te hebben.

Jullie, Mr.Netherland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s