Winaars hebben (online) side hustles !

Vandaag stel ik je de beste (online) side hustles voor en hoe jij met (online) side hustles geld kan verdienen.

Als normale mensen gaan slapen of hun tijd verdrijven op social media zijn succesvolle mensen aan het werken aan hun side hustles.

Hier zijn de drie beste manieren van side hustles:

1. Instagram: Zoek een niche waar je graag fotos/korte videos over maakt en publiceer die op instagram. Geen zorgen, je moet niet alleen jouw eigen fotos gebruiken. Maar als je fotos/videos van anderen gebruiken wil, dan let er wel op dat je alleen maar fotos/videos gebruikt met het CC0 licens. Daar zijn veel apps/websites voor, bijvoorbeeld “pixabay”. Hier kunnen je niet alleen maar gratis fotos maar ook gratis videos downloaden in verschillende grooten. En ik praat hier over fotos/videos met qualitait, dus geen fotos/videos die uitzien als of men ze met een broodrooster heeft opgenomen ! Je kunt via instagram met bijvoorbeeld shoutouts en product placements geld verdienen.

instagram logo

2. Youtube: Ook hier moet je een bepaalde niche defineren, waar jij actief bent. Je kan bijvoorbeeld vlogs, streams, lifestyle videos etc. maken. Ik zelf veropenbaar mijn podcast videos op youtube. Om geld te verdienen moet je Youtube partner worden (vanaf 1000 abonnenten) en jouw videos daarna laten monitariseren.

youtube logo

3. Blog: Als je altijd al een eigen website wou hebben en jouw kennis met de algemeenheid wou delen dan is dit jouw moment ! Je moet niet programeren kunnen om je eigen blog te creeren, basiskennis is genoeg. Ik kan jullie hier de app “WordPress” aanbevelen. Ook de meest bekende bloggers zweren op wordpress en als jullie eenmaal met wordpress begonnen zijn, zullen jullie ook derachterkomen waarom. Via jullie blog hebben jullie veel mogelijkheden om geld te verdienen, zoals affliate links en product placements.

wordpress logo

Dit was het voor vandaag mensen. Tot de volgende keer, als jullie nog vragen of suggesties hebben dan laat het me in de comentaren even weten.

Jullie, Mr.Netherland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s