Gewoonten die je moet bezitten !

Als jij succesvol wilt worden, moet je gewoontes bezitten die jouw verderbrengen in het leven. En vandaag ga ik deze aan jouw voorstellen.

Numero uno: Sta vroeg op ! Want als jij besluit vroeg optestaan heb je meer tijd over om aan je doelen te werken ! En zoals jullie mischien al weten is tijd erg kostbaar. Maar laten we even rekenen. Stel je voor je besluit om in plaats van om 8 uur optestaan elke dag om 7 uur optestaan. Dat kan je 1Γ—365 rekenen en daar komt 365 uur uit. En 365 uur zijn circa. 15 dagen, dus als je maar een uur korter slaapt heb je gewoon 15 hele dagen meer tijd per jaar !

Numero dos: Geld sparen ! Stel je voor je verdient 3000 netto per maand en geeft daarvan elke cent uit dan hou je logischerweise niks over. Maar als je nu besluit elke maand 10 % van jouw inkomen terugteleggen dan heb je in dit geval 300€ per maand over om te investeren/terugteleggen. En als je nu denkt “Ja, maar ik heb al dat geld nodig”. Dan kan ik je zeggen dat dat meestal niet klopt, want je kunt bijvoorbeeld in plaats van elke dag een coffee to go te kopen gewoon thuis koffie zetten en daarmee spaar je ongeveer 1€ per dag dus 365€ per jaar.

Numero tres: Nee kunnen zeggen ! Als jij altijd alleen maar ja zegt dan leid je iemand anders zijn leven en niet jouw leven. Want men moet soms ook gewoon nee zeggen. Dat is normaal ! Als jij ergens geen zin in hebt dan zeg dat toch gewoon !

Numero cuatro: Boeken lesen ! Hierover heb ik ook al een blogartikel geschreven en ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is om te lesen. Ruil daarom je televisietijd om in boekentijd en zoals altijd bij nieuwe gewoontes raad ik je aan om langzaam te beginnen.

Numero cinco: Mediteren ! Ook hierover heb ik al een blogartikel geschreven. Als jij je vaak onrusitig voelt en je niet goed kan focuseren/concentreren is meditatie perfect voor jouw geschikt (ook als je je wel goed kan focuseren πŸ˜‰).

Dit was het voor vandaag, als jullie nog vragen of suggesties hebben laat het me dan even in de comentaren weten.

Jullie, Mr.Netherland 😎

2 gedachten over “Gewoonten die je moet bezitten !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s