Gewoonten die je moet verliezen !

Vandaag zal ik jullie gewoonten voorstellen die jullie perse moeten verliezen, om een succesvol en leuk leven te kunnen leiden.

Numero uno: Elk weekend uitslapen ! Dit is zowel slecht voor je lijf omdat jij daarmee je slaaprhytmus doorelkaar brengt, als ook dat je waardevolle tijd verliezt. Want stel je voor, je slaapt elk weekend 2 uur langer dan onder de week, dan verlies je per jaar 8 hele dagen ! Dus doe jezelf een plezier en slaap in het weekend niet langer dan onder de week !

vos die slaapt

Numero dos: In de verleden tijd en/of in de toekomst leven ! Ik zeg het altijd zo je moet uit het verleden leren, in het heden leven en de toekomst plannen !

Numero tres: Slecht over anderen mensen denken/praten ! Als andere mensen afwezig zijn dan wen er aan alleen maar goed over ze te praten tijdens ze weg zijn.

Numero cuatro: Niet genoeg drinken ! Een mens overleeft circa. 3-4 dagen zonder drinken. Bovendien heb je circa. 2-3 liter drinken per dag nodig om je vit en fitaal te voelen.

glas met water

Numero cinco: Stress laten zakken ! Als je eens een stressige dag hebt dan laat je stress op een gegeven moment ook er uit en laat hem niet zakken. Want als je dit doet heb je kans dat je nog gestresster en gefrustreerder raakt in plaats van rustiger. Handige tips om stress aftebouwen zijn bijvoorbeeld sport en/of mediteren.

Numero seis: Je neemt dingen te persoonlijk ! Iemand laat je hangen of dingen lopen niet zoals gewend ? Vat het niet te persoonlijk op, daz zorgt aleen maar voor extra stress !

Numero siete: Je probeert anderen te bevallen ! Je kunt niet alleen maar alle mensen bevallen, als je jezelf vergeet. Ook al is het je moeder en/of je vader, het is toch jouw leven en niet hun leven…

Dit was het voor vandaag mensen. Als jullie nog suggesties en/of vragen hebben laat het me dan even in de comentaren weten.

Jullie, Mr.Netherland 😎

One thought on “Gewoonten die je moet verliezen !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s