Blog

Basiskennis cryptocurrencies

In deze blogartikel gaat alles om cryptocurrencies en hoe je in deze investeren kunt. Bovendien stel ik je de meest bekenste cryptocurrencies voor.

Growth mindset V.S Fixed mindset

Hallo mensen, er bestaan twee soorten van mensen. Die met een growth mindset en die met een fixed mindset. Het grootste verschil tussen die twee, is dat die met een growth mindset steeds kansen ziet om persoonlijk te groeien en dat die met een fixed mindset niet wil of kan groeien. Maar het is juist … Doorgaan met het lezen van Growth mindset V.S Fixed mindset

Maak van je kennis gebruik !

Hallo mensen, als jullie iets nieuws leren, dan gebruik de kennis ook. Want door het alleen te lezen verbeteren jullie niet je leven. Veel mensen willen perse niet iets nieuws leren, omdat men onzekerheid moet accepteren als men nieuwe wegen inslaat. Maar dat is een grote fout. Want de beste investering die jullie ooit kunnen … Doorgaan met het lezen van Maak van je kennis gebruik !

Present leven !

Hallo mensen, vandaag wil ik jullie helpen om presenter in jullie leven te zijn. Jullie moeten weten dat het het beste is om uit het verleden te leren, te leven in het heden en te geloofen in de toekomst. https://www.instagram.com/p/BwOsNp8FMnm/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=d28duk76wnqj Dus als je jezelf weer eens betrapt met in het verleden en/of in de toekomst … Doorgaan met het lezen van Present leven !

Wees niet perfectionistisch !

Hallo mensen, hard aan je doelen te werken is belangrijk, maar vergeet niet, dat een goed resultaat genoeg is en dat je niet te perfectionistisch werkt. Want wist je dat 90% van de mensen het verschil niet eens kunnen zien tussen goed en perfect ? Of dat het zogenaamde "perfect" niet eens bestaat ? Je … Doorgaan met het lezen van Wees niet perfectionistisch !

Singletasken in plaats van multitasken !

Veel mensen denken bij multitasken aan een goede gewoonte. Maar door multitasken ben je niet zo productief als dat je in paats daarvan singletaskt. Probeer het maar eens uit door bijvoorbeeld tijdens het eten geen muziek meer te luisteren of aan je smartphone te zitten, maar in plaats daarvan je volledig op je eten te … Doorgaan met het lezen van Singletasken in plaats van multitasken !

Wees eens dankbaar !

We moeten niet steeds dingen als normaal aanzien maar gewoon eens dankbaar zijn voor dat wat we hebben. Want er zijn ook mensen op deze wereld die niks hebben en blij zouden zijn als ze bijvoorbeeld vloeiend water of zouden hebben. Dankbaar te zijn is niet moeilijk. Je kunt het zowel oefenen door soms gewoon … Doorgaan met het lezen van Wees eens dankbaar !

Je leeft maar een keer !

Ik ken veel mensen die hun leven niet zo leven zoals ze het graag zouden willen leven. Ze durfen niet nieuwe dingen uitteproberen en ze zijn bang voor verandering. Maar wat houdt hun precies terug ? Nou, meestal beseffen ze niet dat ze maar een keer leven in plaats van meerdere keren. En je weet … Doorgaan met het lezen van Je leeft maar een keer !

Gewoonten die je moet verliezen !

Vandaag zal ik jullie gewoonten voorstellen die jullie perse moeten verliezen, om een succesvol en leuk leven te kunnen leiden. Numero uno: Elk weekend uitslapen ! Dit is zowel slecht voor je lijf omdat jij daarmee je slaaprhytmus doorelkaar brengt, als ook dat je waardevolle tijd verliezt. Want stel je voor, je slaapt elk weekend … Doorgaan met het lezen van Gewoonten die je moet verliezen !

Gewoonten die je moet bezitten !

Vandaag ga ik jullie gewoontes voorstellen die jullie helpen succesvoller te worden.

Belangrijke persoonlijkheden voor jouw succes !

In deze blogartikel zal ik jullie belangrijke persoonlijkheden voorstellen die bekendstaan voor hun succes.